Для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей із інвалідністю, відбулося святкове дійство

Центром соціальних служб Переяславської міської ради, з нагоди дня Святого Миколая, був проведений святковий захід для дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей із інвалідністю. Свято проходило у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

 На початку свята слово надали заступнику директора-начальнику служби соціальної роботи в громаді Центру соціальних служб, Ірині Пурденко, яка привітала всіх присутніх з прийдешніми новорічними святами.

Розважальну частину організували вихованці цього закладу. Солодкі подарунки діткам вручила Наталія Шульга, молода мама, яка організувала у соцмережах  акцію-підтримку «Диво на Новий рік у кожну родину» для збору новорічних подарунків для дітей вразливих категорій. 

Завдяки спільним зусиллям всіх небайдужих містян, 55 дітей Переяславської територіальної громади отримали очікувані солодкі подарунки. Та подарунки, це не єдине, що отримали діти на святі, а саме святковий настрій і щирі емоції дітей та їхніх батьків стала приводом для радості всіх організаторів свята.

Лілія Конченко, провідний фахівець 

із соціальної роботи

Додати коментар