Почесне друге місце в національному рейтингу «Екошкола року» посіла команда Переяславської ЗОШ №3

16 грудня відбулося офіційне оголошення результатів Першого Національного рейтингу «Екошкола року» організованого Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та генерального партнера – компанії PepsiCo Україна.
До фіналу увійшли 50 закладів освіти з усієї країни. Упродовж всього року учасники успішно реалізували екологічні ініціативи, проводили онлайн та офлайн акції, кампанії, мобілізували ресурси та впроваджували систему правильного поводження з відходами, залучали батьків та громади. За рік фіналістам вдалося реалізувати тисячі екопроектів, зібрати та здати на перероблення 123900 кг вторинної сировини.
Почесне друге місце в національному рейтингу «Екошкола року» посіла команда Переяславська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Переяславської міської ради.
 Щиро вітаємо призерів – учнівський та педагогічний колектив Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, бажаємо й надалі активно реалізовувати екологічні ініціативи та слугувати прикладом для наслідування закладам освіти Київщини і всієї України. Пишаємося Вами та зичимо нових перемог і здобутків!
Детальна інформація про Топ-50 кращих закладів Першого Національного рейтингу «Екошкола року» знаходиться за посиланням: 
https://schoolrecyclingworld.org/…/national-rating…/ та у розділі «Новини» на сайті www.schoolrecyclingworld.org.

Додати коментар