Відбулося засідання опікунської ради

20 грудня 2021 року заступник міського голови Степаненко Оксана Серафимівна провела засідання опікунської ради виконавчого комітету Переяславської міської ради за участю представників соціальної галузі міста, медичних працівників, старост, депутата та представника поліції.

На порядок денний виносились питання:

Розгляд справи про припинення опіки над недієздатною особою та звільнення опікуна в зв’язку зі смертю підопічної – 1 справа (розглянуто  підтримано).

Розгляд справи про припинення повноважень помічника над дієздатною фізичною особою, яка за станом здоровя не може здійснювати свої права та виконувати обов’язки в зв’язку зі смертю помічника – 1 справа (розглянуто  підтримано).

Розгляд справи про призначення та реєстрацію 2 помічників для дієздатної фізичної особи, яка за станом здоровя не може здійснювати свої права та виконувати обов’язки – 1 справа (розглянуто  підтримано).

Вирішено клопотати перед виконавчим комітетом Переяславської міської ради щодо припинення повноважень помічника в зв’язку зі смертю, припинення опіки над недієздатною особою та звільнення опікуна в зв’язку зі смертю підопічної, призначення та реєстрацію 2 помічників для дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

Додати коментар