Головна ялинка Переяславської громади запалила новорічні вогні (Фото)

У День святого Миколая відбулося відкриття головної новорічної ялинки у центрі Переяслава.

До присутніх, що зібралися на центральній площі міста, звернувся Переяславський міський голова Вячеслав Саулко:

– Я від щирого серця вітаю всіх жителів Переяславської територіальної громади, а передусім – її найменших представників – дітей, з Днем святого Миколая! Зростайте добрими і щасливими батькам на радість, а Україні – на славу! Усім бажаю достатку, затишку й душевного родинного тепла. Святий Миколай хай освятить вас і благословить на добрі справи. Сердечно зичу всім здоров’я і благополуччя, щасливої долі і Божої Благодаті. Хай Святий Миколай оберігає вас із дитинства і протягом усього життя, дарує щастя, радість і віру в чудеса!

Радісний настрій всім присутнім створювала театралізована постановка з піснями, танцями та хороводом за участю фахівців відділу і туризму, працівників та вихованців Центру культури і мистецтв, вихованців ДНЗ “Берізка”. 

А найбільшу радість у дітлахів викликала головна ялинка міста. На прохання маленьких переяславчан, за чарівним словом Святого Миколая та міського очільника вона засвітила свої яскраві різнокольорові вогні, ознаменувавши офіційний початок новорічно-різдвяних святкувань у Переяславській територіальній громаді.

У рамках цього заходу Вячеслав Саулко солодкими подарунками привітав переможців конкурсу на кращу новорічну іграшку.

Додати коментар