Центром соціальних служб проведено благодійну акцію «Промінчики Добра»

16 грудня, напередодні дня Святого Миколая Центром соціальних служб Переяславської міської ради проведено щорічну благодійну акцію «Промінчики Добра», під час якої були відвідані 20 родин Переяславської міської територіальної громади.

У цих родинах виховується 21 дитина, яка за станом здоров’я не може самостійно відвідувати навчально-виховні заклади та інші об’єкти соціально-культурної сфери. 

Святий Миколай (волонтер Центру соціальних служб Максим Левченко) та фахівець із соціальної роботи Лілія Конченко завітали зі щирими віншуваннями та солодкими подарунками до кожної такої родини.

«Я з вами завжди поруч. Чую ваші молитви і бажання, радію вашим думкам, чистому серцю, добрим справам. А добро, як відомо, повертається добром. І ви неодмінно отримаєте свою винагороду», – сказав особливим дітям Святий Миколай.

Святкові подарунки були придбані за кошти бюджету міської територіальної громади та частково завдяки небайдужим до чужої біди людям, які в непростий час все ж знайшли кошти для дітей. Словами щирої вдячності хочеться відзначити молоду маму – переяславку Наталію Шульгу. Вона не тільки надала власні кошти для придбання подарунків, а ще й стала ініціаторкою їх збору в соціальних мережах.

Тож завдяки спільним зусиллям багатьох, кожна дитина отримала позитивні емоції і відчула тепло людських сердець, моральну підтримку.

Інформація Центру соціальних служб Переяславської міської ради

Додати коментар