У багатоквартирних будинках Переяслава встановлюють поштомати “Нової Пошти”

З початку цього тижня жителі Переяславської громади почали помічати поштамати Нової Від початку цього тижня розпочали встановлювати поштомати Нової Пошти у під’їздах багатоквартирних будинків Переяслава. Коментує керівник відділення №1 Юрій ДАВИДЕНКО. 

На даний момент у нашій громаді встановлено близько 35 таких поштаматів. Деякі розташовані поруч з супермаркетами, а деякі у під’їздах багатоквартирних будинків. На даний час не всі поштамати працюють, адже проходять період налаштування, але згодом процедура наладиться та жителі цих будинків зможуть користуватися даною послугою. Варто зазначити,

Наразі у Переяславській громаді встановлено близько 35 таких поштоматів, частина з яких розміщена поруч із супермаркетами, а деякі – у під’їздах багатоквартирних будинків. 

Поки що не всі працюють, адже проходять період налаштування. Та згодом процедура налагодиться та мешканці цих будинків зможуть вільно користуватися послугою. 

Варто відзначити, що термін доставки у поштомат такий як і у відділення, проте для клієнтів Нової Пошти це значно зручніше і можна отримати посилку, яка підходить під розмір комірки. 

Як користуватися цим обладнанням  детально описано у відео нижче:

Мешканці багатоквартирних будинків, у яких поки що немає поштоматів зможуть замовити його, залишивши заявку на сайті Нової Пошти – https://novaposhta.ua/poshtomat/

Додати коментар