Запрошуємо громадські, профспілкові, релігійні організації Переяславської територіальної громади взяти участь у конкурсі на кращий соціальний проект чи ініціативу

 Міністерство соціальної політики України проводить конкурс на кращий соціальний проект чи ініціативу. Запрошуємо громадські, профспілкові, релігійні організації  Переяславської територіальної громади взяти участь у проєкті.

Міністерство соціальної політики України в рамках Національної стратегії із створення безбар’єрного простору оголосило проведення конкурсу на кращий соціальний проєкт чи ініціативу. З 10 грудня розпочався прийом заявок від учасників. Взяти участь у конкурсі запрошують представників громадських, профспілкових, молодіжних, релігійних організацій та усіх, хто має досвід і бажання реалізовувати соціальні ініціативи в своєму місті.

Мета конкурсу – створити спільну платформу, де будуть зібрані найкращі соціальні ініціативи і проєкти, реалізовані у громадах на території України.

Запрошуємо долучитись до проєкту. Для участі у конкурсі необхідно заповнити відповідні форми та надіслати їх до 25 січня 2022 року:

Заявка на участь

у конкурсі проєктних ініціатив Міністерства соціальної політики

“Будуємо країну без бар’єрів разом”

 

ПІБ учасника

Місце роботи, посада

Назва установи/організації

Контакний номер телефону

 

Оберіть категорію (залишити необхідне):

– освіта в соціальній сфері;

– медичне забезпечення соціальних категорій населення;

– ІТ сервіси для поліпшення надання соціальної послуги;

– культура/мистецтво для реалізації соціальних потреб громадян;

– правове забезпечення;

– соціальне (соціально відповідальне) підприємництво;

– державне врядування (найкраща практика органу місцевого самоврядування для забезпечення осіб з інвалідністю, постраждалих від домашнього насильства, одиноких, літніх людей послугами);

– реабілітація/оздоровлення;

– спорт;

– наукові розробки та дослідження, корисні моделі.

Назва ініціативи/проєкту:

Проєкт/ініціатива реалізована (так/ні):

Опис:

Мета:

Вплив ініціативи на розвиток соціального середовища:

Заповнену форму надсилати за адресою: mcsssdm54537@ukr.net

Контактна особа – Лялька Юлія Миколаївна, телефон для довідок – 5-45-37

За результатами поданих даних буде створено єдиний портал ініціатив, успішних кейсів, сформовано базу партнерів та громадських діячів, а також визначено та відзначено громаду з найкращими практиками врядування в соціальній сфері.

Підбиття підсумків відбудеться 25 лютого 2022 року. Переможці отримають медіапідтримку у вигляді промороликів, найкращі ініціативи та практики будуть зібрані в збірці соціальних ініціатив, також буде визначено найбільш соціально спрямовану громаду.

Додати коментар