Запрошуємо на “Країна гідності: онлайн-симуляційна гра для молоді”

Цікавитеся ігрофікаційними методиками для роботи з молоддю? Хочете знати, як використати дієві навчальні ігри в освітній та бібліотечній сфері? Запрошуємо молодь, тих, хто працює з молоддю, на онлайн-симуляційну гру “Країна гідності”, яка відбудеться 16 грудня з 13.15 до 16.15.

Програма заходу передбачатиме груповий формат проведення, з методичними коментарями, як провести гру онлайн/офлайн у своїй громаді, що дає можливість прокачати себе як майбутнього фасилітатора/фасилітаторку гри. Захід орієнтований на молодь, молодіжні ради, учнівське самоврядування, молодіжних працівників/ць, вчителів, бібліотекарів, соціальних працівників, громадські організації тощо. Ставайте профі у використанні ігрового навчання задля посилення громадянських компетенцій молоді та дорослих.

Участь у заході можуть взяти як люди, які вже мають досвід гри “Країна гідності” (ми маємо чим вас здивувати), так і початківці. 

Для участі у грі реєстрація є обов’язковою: https://forms.gle/5uEKLVCmm4a6fbM76 

Захід відбуватиметься на платформі zoom:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82613135511?pwd=UVFpTXExZjRsU25WUUtnODFXMTZpdz09

Meeting ID: 826 1313 5511

Passcode: 732559

Обіцяємо нові знайомства з молодіжними лідерами з різних куточків України та мережування, новий досвід онлайн-гри та діалогу. Поговоримо, зокрема,  про те, як за допомогою гри вивчати соціальні права через освіту з прав людини та як активізувати використання інструментів громадської участі молоддю (готуйтеся виконати корисне домашнє завдання та отримати додаткові бонуси/інструменти для роботи з молоддю).

Модераторка – Ірина Ткаченко, координаторка молодіжного компоненту проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» (Програма DOBRE), фасилітаторка  ігор “Світ громад”, “Країна гідності”, “Бути жінкою”.

Захід є безкоштовним. 

Маєте запитання? Звертайтеся до:

Ірина Ткаченко

agency.skyscraper@gmail.com

(097) 693 11 63

(095) 382 34 83

https://www.facebook.com/ireny.tkachenko

#DOBREДієваМолодь

***

Захід організовує  ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” у партнерстві з ініціативною групою молодіжних працівників “Молодіжні крила Веселівської громади” в рамках проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

ГО “Агенція сталого розвитку “Хмарочос” є виконавцем проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) у Запорізькій області.

Додати коментар