Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

За вікном – не надто приязна погода, на носі – річні звіти, тож настрій у таку пору може покращити лише віра в морозні казкові дива… Подарувати такі почуття і дітям, і дорослим з легкістю та запалом можуть новорічно-зимові локації. Здаємо «явки та паролі» найяскравіших з-поміж них.

Головна ялинка країни

Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

Найголовнішу в Україні ялинку, за традицією останніх семи років, буде встановлено ​​на Софійській площі. На честь нового 2022-го вона сяятиме 20-ма тисячами червоних і золотих куль, наче всіяна бісером. Іграшки спеціально виготовляли у Львівській області. Загалом цього року для центральної ялинки обрано тематику українського народного Різдва з вертепом.

Однак усі новорічні розваги та ярмарки, які зазвичай її оточують, у зв’язку з пандемією перенесли до заміської зони Києва.

Відкриття: 19 грудня.

Адреса: Софійська площа.

Вхід вільний.


«Зима за містом»

Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

Атракції, які зазвичай знаходяться біля головної ялинки країни, цьогоріч розташовані у Добропарку за 30 км від Києва. Їм відведено близько 800 кв. м. Тут на відвідувачів чекатиме Доброчар (український Санта-Клаус) із чарівними помічниками – ельфами Добриками.

Також поринути у казкове диво у «Зимі за містом» вам допоможуть: Парк кольору та світла (безліч високих 3D-фігур – 5-8 метрів); сніжна гірка; майстерня ялинкових іграшок; різні атракціони.

Відкриття: 4 грудня.

Адреса: Київська область, Макарівський район, с. Мотижин (Житомирська траса, між селами Копилів та Мотижин).

Вхід: від 60 грн.


Osocor Winter Residence

Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

Osocor Residence обіцяє вразити киян магічністю своєї зимової локації. Минулого року його новорічне містечко стало фаворитом соцмереж. А в цьому – організатори гарантують іще більший розмах чаклунства та феєрії.

В Osocor Winter Residence на вас чекають неповторні чари Поттеріани, які даруватимуть різні її персонажі. Чудові декорації та інсталяції вразять масштабністю, «Коса Алея» захопить чаклунством на майстер-класах та маркетплейсах; нова гірка, тир та ігрові автомати розважать; велика льодова ковзанка площею аж 800 квадратних метрів дозволить добряче накататися , а затишне кафе «Три Мітли» зігріє вершковим пивом та безліччю сюрпризів.

Відкриття: 4 грудня.

Адреса: вул. Виноградна, 2.

Вхід: 350-500 грн.


«Зимова країна» на ВДНГ

Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

На ВДНГ відкрито цілих 20 новорічних локацій, які увінчає фантазійна ялинка, прикрашена віконцями у дивосвіти. Навколо неї – безліч фотозон із різними казковими сюжетами. А ковзанка на «Зимовій країні», навіть у порівнянні з минулими роками, значно збільшиться – до 2500 кв. метрів. Навколо неї розмістяться гірки заввишки 60 і 30 метрів. Оранжерея перетвориться на магічний будиночок. Ще багато див тут трапиться, але головний сюрприз – мюзикл «Чарівна казка Зимової країни».

Відкриття: 11 грудня.

Адреса: пр. Академіка Глушкова, 1.

Вхід вільний.


Roshen Winter Village

Де шукати новорічний настрій у Києві: топ-5 місць

Roshen Winter Village – це європейський розмах. Велика ковзанка у 2200 кв. м з розкішною ялинкою, щедро всипаною крижинами та ілюмінацією в 200 000 вогнів. А також величезний ярмарок на площі в 2000 кв. м. Тут заплановано фудкорт європейського формату та навіть фестиваль глінтвейну. Новинка локації зимового Roshen 2022 – Santa House.

Відкриття: 11 грудня.

Адреса: пр. Науки,1.

Вхід вільний.

Джерело

Додати коментар