Прокачай емоції інтелектом

 Емоційна сфера у житті людини виконує дуже важливу функцію – регулює поведінкові реакції, допомагає зрозуміти самого себе та іншого.

К.Ушинський писав: “Ні слова, ні думки, навіть учинки наші не виражають так ясно нас самих і наше ставлення до світу, як наші почуття: у них чути характер не окремої думки, не окремого рішення, а всього змісту душі та її ладу”.

 Емоції в психології посідають одне з основних місць. Без них будь-яка взаємодія між людьми є неможливою.

З метою вдосконалення фахового рівня, збагачення творчого потенціалу, сприяння обміну досвідом 9 грудня 2021 року  для практичних психологів ЗДО та ЗЗСО нашої громади  відбувся онлайн – тренінг:  «Прокачай емоції інтелектом», модератором якого виступила  практичний психолог закладу дошкільної освіти ( ясла – садок) комбінованого типу №10 «Любавонька» Щербак Анюта Віталіївна.

Учасники тренінгу покращили свій емоційний заряд, збагатили власний психологічний ресурс, попрацювали з технікою “образ емоції”, поглянули з боку на емоцію через вправи «Коробка щастя», « Що робити з негативними емоціями?», «Чарівна країна почуттів», переглянули  відеоролик  про емоційний інтелект та  «Як розвинути EQ?”

Велика подяка організатору  за цікавий, високоякісний, ПРОДУКТИВНИЙ, насичений захід, вдале поєднання науково-теоретичної і практичної частини тренінгу. Абсолютно унікальна і виправдана ідея, що всі учасники  мали змогу стати  безпосередніми учасниками.

Креативно, логічно, доброзичливо! Дякуємо!!!!

                                                                                Центр професійного розвитку педагогічних працівників

Додати коментар