Визначали кращого гуртківця Станції юних туристів

У суботу, 4 грудня, в тренувальному залі Переяславської станції юних туристів відбулося спортивно-туристське свято для хлопчиків “Гуртківець-2021”, приурочене Дню Збройних сил України. У даному заході взяли участь 16 гуртківців середньої вікової групи.
На початку свята ведучі розповіли про історію становлення Збройних сил України. Потім учасники проходили випробування у конкурсах самопрезентації, згинанні й розгинанні рук в упорі лежачи та складанні рюкзака, демонстрували свої вміння в паперовому авіашоу та наданні першої медичної допомоги. Найцікавішим для вихованців став конкурс “Найвлучніший стрілок”, в якому можна було показати свої снайперські вміння.
У прагненні до перемоги найкращими стали Оганесян Карен, Духновський Ярослав та Філоненко Констянтин. Всі учасники свята нагороджені грамотами, призами та солодкими подарунками. А переможець отримав оригінальну футболку з логотипом СЮТур.
Завершили свято, слухаючи гру на гітарі у дружному колі дітей та дорослих.
Щира подяка ведучим свята Драгуняк Богдані, Хачитрян Арміне, Костюку Аліку, нашим вихованцям старшої вікової групи за допомогу в проведенні даного заходу, а також суддям за швидке та об’єктивне оцінювання здібностей учасників.

Додати коментар