Сьогодні в громаді вітали волонтерів

Волонтери — багатство нашого народу. Сьогодні, коли під загрозою опинилася незалежність нашої держави, цей рух є щирим виявом справжнього патріотизму, не на словах, а на ділі!  Саме під час Революції Гідності й російської агресії на Сході і в Криму зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність в Україні, на Київщині, в нашому місті.

Відрадно, що цим шляхом доброти, духовного зростання і зрілості ідуть небайдужі, чуйні люди, жителі нашої громади.

«Ваша участь у волонтерському русі, ваші добрі справи дуже потрібні громаді, тому саме в цей святковий день ми запросили вас, найактивніших волонтерів, для того, щоб висловити щиру вдячність за турботу та підтримку тих, хто найбільше цього потребує» – з такими словами до волонтерів, під час проведення апаратної наради, звернувся до присутніх у залі волонтерів міський голова Вячеслав Саулко.

Щирі слова вітань  з Днем волонтера та вдячності за співпрацю лунали і до наших німецьких друзів – волонтерів організації «Акція сокути заради миру» (м. Берлін, Німеччина) і їх куратора та наставника у Переяславській громаді  Анелію Ковальську – на загальному рахунку спільних справ з якими – суттєва допомога допомога літнім людям, жертвам націонал-соціалізму, людям та дітям із фізичними вадами тощо.

Квіти, пам’ятні подарунки та подяки – це вияв вдячності цим людям із великим серцем, за їх небайдужість та активну участь у житті Переяславської громади та України.

 

Додати коментар