У Міжнародний день людей з інвалідністю Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції відвідало чимало гостей

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю. Традиційно, в цей день, клієнти стаціонарних відділень підготували концертну програму, в якій мали змогу продемонструвати свої таланти. На цей захід завітали представники місцевої влади та депутати міської ради, які також відвідали ярмарок творчих робіт клієнтів закладу. За активну життєву позицію 30 жінок з інвалідністю були відзначені подяками та солодкими подарунками від адміністрації Центру.
Всі, хто цього дня переступив поріг закладу, зміг переконатися, що тут проживають надзвичайно творчі люди.
***
У Міжнародний День людей з інвалідністю депутати міської ради Євгеній Глазунов та Григорій Ярема відвідали Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції. Цього разу вони привезли солодощі та чай до святкового столу.
Вважаємо, що турбота про людей похилого віку та з особливими потребами,благодійність,бодай,будь-яка допомога – це прояв милосердя, яке не вимагає надзусиль, але якого вони так потребують...” – напичав на власній сторінці у соцмережі Євгеній Глазунов.
 

Додати коментар