7 грудня – День місцевого самоврядування

Шановні депутати, працівники виконавчого комітету, ветерани органів місцевого самоврядування!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування, святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства!

Місцеве самоврядування сьогодні – найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація. Вона є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь і відповідальна місія об’єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу громадою багатою і процвітаючою.

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо Переяславської територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної Переяславщини та України.

Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду щасливою і багатою, додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу.

 

Із повагою

Міський голова                                                                                 Вячеслав САУЛКО

Додати коментар