Григорій Сокур – голова Ради ветеранів громади

Сьогодні, під головуванням міського голови Вячеслава Саулка, за участю його заступників Оксани Степаненко, Ольги Огієвич, секретаря ради Лідії Оверчук, керуючої справами виконкому Тетяни Гич та громадських активістів ветеранських організацій громади відбулася  звітно-виборна  конференція   ветеранів  війни  та  праці.

Серед понад семи десятків делегатів – ветерани праці, війни, Збройних сил,  воїни-інтернаціоналісти, учасники АТО (ООС), діти війни та активісти ветеранського руху.

Розпочався захід зі звіту голови міської Ради ветеранів Єлизавети Миздренко, яка проінформувала про  роботу ветеранської організації за звітний період, про засідання президії Ради ветеранів та  про соціальний захист ветеранів. Єлизавета Прокопівна розповіла про співпрацю з міською владою, структурними підрозділами виконавчого комітету; подякувала керівникам установ  та організацій, які допомагають у вирішенні  соціально-побутових проблемних  питань ветеранів війни і праці. 

Вячеслав Володимирович щиро  подякував Лізі Прокопівні за активну роботу та небайдужість до проблем найвразливішої верстви населення нашої громади. Побажав  присутнім здоров’я, щоб всім  переяславчанам  жилося комфортно у громаді,  яку розбудовували саме ветерани. Єлизаветі Миздренко було вручено пам’ятний подарунок та квіти на знак вдячності за її самовіддану працю на благо ветеранів.

Роботу міської ради ветеранів за результатами обговорення визнано задовільною. Елизавету Миздренко оголошено Почесним головою Ради ветеранів. Натомість абсолютною більшістю голосів головою Ради ветеранів громади обрано Григорія Сокура, який у вступній промові окреслив плани у своїй подальшій діяльності на новій почесній посаді та запевнив, що гідно продовжить починання Лізи Прокопівни.

У ході конференції було також обрано новий склад Ради ветеранів із числа представлених делегатів від присутніх громадських і ветеранських організацій Переяславської громади.

 

Додати коментар