Наречений у віці 75! У жовтні на Переяславщині одружилися 27 пар

Начальниця відділу ДРАЦС Вікторія Литовченко розповіла про статистику народжуваності, одружень та смертності, зафіксовану у жовтні на Переяславщині.

За місяць зареєстрували 18 немовлят (9 хлопчиків та стільки ж дівчаток). Популярні імена, якими називали дітей, – Поліна, Макар. Серед рідковживаних – Максиміліан, Аделіна.

Упродовж жовтня у ДРАЦСі зареєстрували 27 шлюбів. Наймолодший наречений народився в 2000 році, відповідно дві наречені – у 2002 році. Найповажніша пара серед молодят – чоловік, 1946 р.н., та жінка, 1952 р.н. Найбільша різниця у віці пари, де дружина старша за чоловіка, – вісім років.

 За місяць складені сім актових записів про розірвання шлюбів. Житель міста змінив прізвище, а мешканець однієї з громад Переяславщини – прізвище та по батькові.

У жовтні зареєстрували 138 померлих (66 чоловіків та 72 жінки). Серед них – жителі міської територіальної громади та інших ОТГ Переяславщини. З-поміж містян наймолодшим померлим був 41-річний чоловік, найстаршим – 94-річний чоловік. У селах відповідно – 40-річний чоловік із Хоцьок та 94-річна жителька Пристрім.

Джерело

Додати коментар