У 2022 році на Київщині з’являться нові спортивні майданчики

В рамках проекту Київської обласної програми розвитку фізичної культури та спорту “Київщина спортивна” 2022-2025 роки Київською обласною державною адміністрацією передбачено закупівлю спортивного обладнання та технологічних комплектуючих для облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям та тренажерним обладнанням.

 

Мультифункціональний та футбольний майданчик. Фото

Наразі проводиться моніторинг та збір інформації щодо визначення реальної потреби у будівництві та облаштуванні площинних спортивних споруд різних типів та призначення, у тому числі із синтетичним покриттям, а саме:

  •  мультифункціональні майданчики для ігрових видів спорту (баскетбол, волейбол, гандбол) розміром 32 м х 18 м зі штучним покриттям
  •  футбольні майданчики розміром 42 м х 22 м зі штучним покриттям
  •  інші площинні спортивні споруди
Мультифункціональний майданчик. Фото

Мультифункціональний майданчик

футбольний майданчик. Фото

Футбольний майданчик

Звертаємося до виконавчих комітетів міських, селищних та сільських рад та районних державних адміністрацій з пропозицією визначитись щодо необхідності облаштування спортивних майданчиків у вашому регіоні та вказати можливий розмір ресурсного забезпечення дольової участі місцевого бюджету із розрахунку не менше 50% від загального кошторису витрат (розробка проектно-кошторисної документації, отримання експертного висновку та облаштування спортивного майданчика) на зазначене будівництво.

У разі необхідності пропонуємо надати пропозиції згідно з додатком (ЗАВАНТАЖИТИ) та разом з гарантійним листом щодо фінансування на вищевказаних умовах до державних адміністрацій вашого району .

В свою чергу районні державні адміністрації надають узагальнені пропозиції з додатками до управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації на електронну адресу fkskoda@ukr.net до 16.00 год. 22 листопада 2021 року з приміткою у темі листа: «Потреба. Спортивна інфраструктура 2022. Назва району».

Всі узагальнені пропозиції будуть розглянуті комісією з визначення пріоритетних місць розташування сучасних спортивних споруд в населених пунктах Київської області, склад якої затверджений розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації від 04.06.2018  № 337 (у редакції розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 15.03.2019 № 141) та на конкурсній основі враховані при формуванні переліку об’єктів, будівництво яких заплановано у 2022 році.

ЛИСТ ГРОМАДАМ (ЗАВАНТАЖИТИ)

 

мультифункціональні майданчики. фото
мультифункціональні майданчики. фото
футбольний майданчик. Фото
футбольний майданчик. Фото
футбольний майданчик. Фото

Додати коментар