Лист добра

“Гадаю, що вже всі мешканці нашої громади довідалися про те, що в нашій Переяславській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 оголошено про початок ЕПІДЕМІЇ – ЕПІДЕМІЇ ДОБРОТИ! Нас усіх останнім часом лякає та насторожує слово «ЕПІДЕМІЯ», але мушу вас заспокоїти: ЕПІДЕМІЯ, що вирує в нашому закладі цілком безпечна! Адже від цієї епідемії є вакцина! Так-так, справді, є вакцина і досить добре досліджена. Зазначена вакцина має назву «ДОБРІ СПРАВИ». З упевненістю можу заявити про те, що весь педагогічний колектив та здобувачі освіти нашого закладу 100% вакциновані, адже ми систематично робимо добрі справи!
Ми будемо ділитися з мешканцями нашої громади інформацією про те, які добрі справи творимо. І от сьогодні справді добра новина!!! Ми зібрали та відправили на переробку:
• 300 кг. макулатури;
• 105 кг. пластику;
• 139 шт. алюмінієвих бляшанок;
• 40 кг. скла (склобій).
Нам вдалося отримати за здавання вторинної сировини – 858 грн!!!
Ось так ми творимо нову, безсміттєву реальність у нашій громаді. Якщо ви бажаєте, щоб так було й у вас (та й навіть краще), ми можемо вам у цьому допомогти . Нагадую, ВАКЦИНА безкоштовна! ВАКЦИНУЙТЕСЯ добрими справами!!!
Уже наприкінці тижня на дітлахів школи чекає приємний сюрприз за добро, щирість, старанність та наполегливість!!!!
А зараз радимо подивитися коротенький мультик із добрим фіналом. Якщо ваші друзі чи близькі ще не сортують, не засмучуйтеся, всьому свій час. Станьте для них прикладом і надихніть бути амбасадорами довкілля вже зараз.
Отож, на сьогодні все. Бережіть себе й залишайтеся з нами на екостороні!” – допис у соцмережі директора ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Володимира Кондуся.

Додати коментар