У громаді вітали працівників сільського господарства з професійним святом

Сьогодні, 19 листопада, відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Із професійним святом присутніх привітав міський голова Вячеслав Саулко. У своєму виступі Вячеслав Володимирович висловив щиру вдячність  трудівникам Переяславської громади за значні здобутки у розвитку  агропромислового комплексу  та соціальної сфери громади у 2021 році: “Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох.
Нинішнього року трудівники села, керівники та фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, фермери доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва Переяславської громади.
Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної землі.
Нехай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі. Дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім нам працю!
Миру, благополуччя, щастя, злагоди. Зі святом!“.

Відзначаючи великий труд, високий професіоналізм, плідну працю було нагороджено кращих працівників галузі подяками, квітами та матеріальним заохоченням.

З нагоди свята свої хореографічно-співочі вітання надіслали: Анна Ляч, Андрій Іващенко, Наталія Александрова, тріо “Дівчата” та учасниці Зразкового колективу “Вольтаж”. 

Ведучий заходу Едуард Нікітін.

Приємні нагороди на кількох винуватців заходу очікували і від голови міжгромадського спортивно-оздоровчого клубу “Колос” Миколи Середи.

Додати коментар