Увага! Проведення комплексної перевірки системи оповіщення

          Шановні жителі Переяславської міської територіальної громади відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Переяславської міської ради інформує, що у  відповідності до Плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 року № 1659-р  в межах території Переяславської міської територіальної громади 18 листопада 2021 року в період з 13:00 по 14:00 год. буде проведено комплексну перевірку загальнодержавної та територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення з МОЖЛИВИМ СПРАЦЮВАННЯМ електросирен оповіщення з використанням встановлених блоків GSM керування та сигнально-гучномовних пристоїв (гучномовців).   

         ВАЖЛИВО! Оскільки це практична перевірка засобів оповіщення, то мешканці громади повинні зберігати спокій – їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

            В разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за тел. (04567) 5-45-70 – начальник відділ з питань НС та ЦЗН виконкому міської ради Жарко Віктор Петрович.

Додати коментар