Рада розширила перелік осіб, які мають подавати декларації: внесено зміни до Закону про запобігання корупції

Дія закону поширується на членів правління Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Пенсійного фонду, Наглядової ради Пенсійного фонду та відповідних посадових осіб.

У середу, 17 листопада, Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо поширення дії закону на членів правління Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Пенсійного фонду, Наглядової ради Пенсійного фонду та відповідних посадових осіб». Про це повідомляє пресслужба парламенту.

Законом вносяться зміни до Закону України «Про запобігання корупції», якими поширюється його дія на членів правління Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Пенсійного фонду, членів Наглядової ради Пенсійного фонду та відповідних посадових осіб.

Проект Закону зареєстровано за № 5881-1.

Додати коментар