Сьогодні вітали працівників культури (Фото)

За вагомий внесок працівників культури та аматорів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості в Україні  9 листопада  відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Цього ж дня відбулись святкові урочистості з нагоди професійного свята працівників культури Переяславської громади.
Із побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  і особистого щастя до винуватців заходу звернулися: перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, заступники міського голови Оксана Степаненко та Ольга Огієвич, секретар ради Лідія Оверчук.
«…Сьогодні мені хочеться подякувати вам за професіоналізм, за уміння принести радість, втіху і спокій у душі людей… Ви виявляєте максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів, культурного відпочинку людей. Всі ви сіячі національного духу нашої держави, невід’ємна прикраса людського життя. Люди, які по велінню свого серця дарують духовний хліб своїм землякам, опираючись на запалену Богом іскру свого таланту…»,- зазначив у своєму виступі  Анатолій Іванович.
Приєдналась до привітань начальник відділу культури і туризму Анна Скляренко. Вона привітала своїх колег із професійним святом, зазначивши, що працівники вищевказаної професії – це люди, які несуть радість та любов до танцю, співу, слова, до життя, наповнюють будні високими і світлими почуттями.
Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва громади було відзначено квітами, Почесними грамотами та пам’ятними подарунками.
Провів захід Едуард Нікітін, а джазовими нотками його наповнили Лідія Ющишина та колектив “Диксиленд”.

 

Додати коментар