Слова вітання тим, для кого людяність та добросердечність стали головними рисами характеру

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято стало свідченням високої оцінки державою ролі соціальних працівників у справі соцзахисту населення.

Професія соціального працівника сповнена гуманізму. Для людей, які присвятили своє життя піклуванню про інших, доброта, милосердя, чуйність та щедрість душі стали нормою повсякденного життя. У піклуванні про ветеранів війни і праці, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримка малозабезпечених та багатодітних родин – саме від соціальних працівників великою мірою залежить ефективність усієї соціальної політики держави.

— Ваша робота  вселяє віру й надію багатьом людям, – зазначив у своєму вітальному слові міський голова Вячеслав Саулко. –  Ви несете тепло і допомагаєте долати труднощі тим, хто у складні хвилини свого життя приходить за розрадою. Вашу роботу, можливо, не кожному видно. Але ті, кому вона необхідна, відчувають її. Дякую вам за піклування і надання передбачених державою соціальних гарантій тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації. Бажаю вам миру, здоров’я і нехай оберігає Господь вас та ваші родини.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери міський очільник вручив грамоти кращим працівникам соціальної сфери Переяславщини.

А ще у день свята для присутніх звучали найкращі пісні у виконанні Оксани Чирки, Наталії Александрової, Анни Ляч та Ольги Шевчук. Найкращі музичні привітання цього дня були присвячені тим, для кого людяність та добросердечність стали головними рисами характеру. А самовідданість, чуйність, милосердя і терпіння стали неодмінними характеристиками сумлінного виконання своїх  професійних обов’язків.

Ведуча заходу – Марина Дереча.

Додати коментар