Переяславська міська рада повідомляє про обов’язковість сплати земельного податку та орендної плати

        Листом головного управління ДПС у Київській області від 18.10.2021 року надано перелік боржників щодо сплати земельного податку, орендної плати за земельні ділянки, податку на майно, тощо.

       Так, відповідно п. 14.1.72. Податкового кодексу України (ПКУ) земельний податок – це обов’язковий платіж, що справляється з власників земельних ділянок, а також постійних землекористувачів, окрім пільгових категорій населення визначених п. 281.1.Податковим кодексом України.

       За несплату земельного податку та орендної плати Ви, в першу чергу, несете відповідальність перед Законом, а також  наносите збитки місцевому бюджету, основним джерелом наповнення якого, на сьогоднішній день, є збір за користування землею.

         Пам’ятайте, що від вашого розуміння та дотримання вимог чинного законодавства залежать соціальні виплати, благоустрій громади, утримування закладів дошкільної та позашкільної освіти, культури  та ін.

       Для звірки розрахунків з бюджетом (нарахування та сплата податків) просимо терміново звернутися до Переяславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області.

Адреса: 08400, м. Переяслав, вул. Богдана Хмельницького, 95.

Контакти (04567) 5-18-78

ЗБЕРІГАЙТЕ КВИТАНЦІЇ ПРО ОПЛАТУ!

Додати коментар