У Переяславі відбувся карантинний рейд: кого перевіряли та що виявили?

2 листопада увечері представники Переяславської міської ради (начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому Переяславської міської ради Віктор ЖАРКО, головний спеціаліст відділу економіки та зовнішніх зв’язків виконкому Переяславської міської ради Віктор ТОЛОЧИН) спільно з двома офіцерами відділу поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області провели перевірку щодо дотримання закладами громадського харчування (барами, ресторанами, кафе) та фітнес центрами Переяславської міської територіальної громади обмежувальних протиепідемічних заходів передбачених для «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки.

Відтак перевіряючі побували у спортивному клубі “Power gym”, що в приміщенні колишньої фабрики “ГАЯН”, де і тренер, і адміністратор закладу вакциновані. Так само й троє відввдувачів, які тоді тренувалися в спортзалі.

У кафе «Trava bar», що на центральній площі міста, в закладі перебували відвідувач та бармен. Обоє вакциновані. 

У барі «Старе місто», що знаходиться поряд на площі, обидва гості та бармен підтвердили вакцинацію COVID-сертифікатами. 

У кафе-барі “Прем’єр” на момент перевірки перебувало троє вакцинованих працівників закладу. Проте відвідувачів не було. 

У торговому центрі “Підсінний” під час перевірки усі касири, продавці та обслуговуючий персонал (разом 16 осіб) вакциновані 100%. 

Під часу візиту в кафе “Еклер” виявили, що обидва працівники вакциновані. Так само як і троє відвідувачів. 

У кав’ярні “Wake Up”, що в районі універмагу обидва баристо та троє відвідувачів підтвердили, що вакциновані. 

Що ж до фітнес-центру «МАГНІТ», нічного клубу «Адреналін», ресторану «Стара гребля», то 2 листопада, коли відбувався рейд, ці заклади не працювали. 

Наразі керівники перевірених закладів дотримуються запроваджених протиепідемічних заходів, належним чином їх виконують та слідкують за виконанням від своїх відвідувачів. 

Додати коментар