Привітання з Днем ракетних військ і артилерії

Третього листопада Збройні Сили України відзначають професійне свято одного з наймогутніших родів Сухопутних військ – День ракетних військ і артилерії.

У тривалій та жорсткій боротьбі із сильним ворогом у роки Другої світової війни воїни-артилеристи своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави, поправу завоювали всенародну шану та повагу, вибороли славетну назву своєму роду військ – «Бог війни».

Сьогодні героїчні традиції батьків і дідів продовжує нове покоління захисників Вітчизни. Ракетні війська і артилерія й надалі відіграють провідну роль, як одна з основних складових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Своїм професіоналізмом, відданістю військовій справі та присязі ракетники й артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність держави.

Сердечно вітаю військовослужбовців, ветеранів, працівників ракетних військ і артилерії та їх родини зі святом! Висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам-наставникам за мужність і героїзм в ім’я незалежної України та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління ракетників і артилеристів.

Бажаю всім міцного здоров’я, злагоди, оптимізму, наснаги та нових звершень для процвітання нашої Батьківщини.

 

З повагою

Міський голова                                                  Вячеслав САУЛКО

Додати коментар