У БХТДЮМ відзначили стипендіатів міської ради (Фото, відео)

Одним із пріоритетних напрямів як державної, так і місцевої освітньої політики є турбота про обдаровану і талановиту молодь, її творчий, інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток. Адже молодь – це той потенціал, який визначатиме шляхи розвитку науки, техніки, економіки, мистецтва нашої держави та Переяславської громади зокрема.

Дуже приємно, що вихованці навчальних закладів міста прагнуть розвиватися творчо і щороку поповнюють ряди талановитої молоді міста. Аби відзначити таких юнаків та дівчат, у громаді призначаються стипендії міського голови.

Стипендія є важливим мотиваційним чинником і підтримкою учнів шкіл та позашкільних закладів міста, які успішно навчаються,  здійснюють  наукові дослідження та беруть активну участь у житті своїх закладів та громадському житті міста, в тому числі.

Цьогоріч у стінах БХТДЮМ відзначали переможців творчих та наукових конкурсів, проектів тощо.

Творчу юнь міста привітали міський голова Вячеслав Саулко, його заступник Оксана Степаненко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, керівник Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Божко. Учням вручили Сертифікти та книги. А ровесники – хореографічні колективи БХТДЮМ “Перлина” і “Фантазія”  виконанням композицій долучилися до вітань, виконанням пісенної композиції порадувала Вікторія Якубовська. Музичний супровід для свята оформив Олександр Максименко, а провела захід Тетяна Ковшун.

 

 

Додати коментар