Медіакультура в бібліотечному просторі

У сучасних умовах бібліотеки перебувають у процесі динамічних змін, пов’язаних із впровадженням новітніх інформаційних технологій. Під їх впливом відбуваються організаційні зміни, що удосконалюють якість бібліотечного обслуговування: розширюється доступ користувачів до національних і світових інформаційних ресурсів; здійснюється виробництво інноваційних інформаційних продуктів та послуг; змінюється характер соціальної взаємодії.

27.10.2020 р. в бібліотеці Переяславської гімназії відбувся круглий стіл шкільних бібліотекарів Переяславської громади  з теми «Медіакультура в бібліотечному просторі». Наталія Ємець презентувала роботу своєї бібліотеки та показала переваги використання мультимедійних продуктів у бібліотеці.

Присутні ознайомились з інформаційними  продуктами, які розміщені у блозі бібліотекаря. Матеріали якого позитивно впливають на затребуваність бібліотечних інформаційних та просвітницьких заходів, покращують їх якість, наочність, естетику і ефективність засвоєння інформації, сприяють формуванню пізнавальних інтересів користувачів.

 Зустріч була захоплюючою та мотивуючою. Кожен учасник заходу збагатив свій практичний досвід, зарядився позитивом та новим досвідом.

 

 

 

 

Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Додати коментар