Відбувся тренінг громадянської освіти для членів Міської Ради Дітей Переяслава

Українська академія лідерства в партнерстві з Міжнародним республіканським інститутом  та Радою міжнародних наукових досліджень  та обмінів реалізує програму «Мріємо та діємо» для активної молоді. 

Впродовж  чотирьох днів на осінніх канікулах, з 21 по 24 жовтня 2021 року, у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді проходив тренінг громадянської освіти для членів Міської Ради Дітей Переяслава,  який провели  досвідчені тренери  української академії лідерства  Табун Олег та Петрук Вікторія. Діти в інтерактивній формі досліджували  теми: «Учнівське самоврядування» та «Політичні дебати про майбутнє молоді». Діти-лідери Переяславської громади розширили свої звання та практичні вміння з питань організації  активного дозвілля разом з однолітками;  детально обґрунтували питання про роль  учнівського самоврядування в особистому розвитку дитини;  використовуючи технологію  дебатів вчилися домовлятися, висловлювати свою думку, слухати і переконувати;  пробували зацікавити співрозмовника своєю ідеєю та разом втілювати її в життя;  набули досвіду  ефективної роботи в команді на результат. Діти корисно, повчально, активно, весело і драйвово провели час. Тренінг супроводжувався теплим спілкуванням,  обідами, кавами-перервами.  Дякуємо тренерам та учасникам за плідну роботу.

У роботі тренінгу взяли участь заступник міського голови Оксана Степаненко, начальник відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Валерій Мільгевський, педагоги БХТДЮМ.

 

Додати коментар