Учнівське самоврядування&Політичні дебати про майбутнє молоді

Можливість прокачати себе і громаду на навчанні з громадянської освіти для молоді.

Якщо тобі від 14 до 25 років, ти мешкаєш або працюєш/вчишся в Переяславський громаді і прагнеш її розвивати, встигни зареєструватись за посиланням і клич із собою друзів: https://bit.ly/30eNqpx

У твою громаду приїдуть досвідченні тренери @Української академії лідерства, які проведуть чотириденний тренінг за програмою з громадянської освіти від @Міжнародного республіканського інституту. Протягом наступних кількох місяців тренери супроводжуватимуть тебе з однодумцями у втіленні ваших ідей, напрацьованих на тренінгу.

Протягом чотирьох днів ти в інтерактивній формі будеш досліджувати тему “Учнівське самоврядування. & Політичні дебати про майбутнє молоді.”, та дізнаєшся:

📌 як працює учнівське самоврядування та для чого воно потрібне;
📌 що може дати тобі учнівське самоврядування для особистого розвитку та впливу на школу і громаду;
📌 як разом з однодумцями зробити шкільне життя цікавішим та сповненим активностей, яких досі не вистачало;
📌 що таке дебати та як вони можуть допомогти домовлятись про майбутнє;
📌 як за декілька хвилин зацікавити співрозмовника своєю ідеєю та разом втілювати її в життя;
📌 які є основні елементи дебатів та спробуєш дебатувати;
📌 як адвокувати свої ідеї та домовлятись з адміністрацією школи і владою громади;
📌 як ефективно працювати в команді та досягати спільного результату;

Ти драйвово проведеш час разом з крутими людьми і матимеш змогу обговорити ідеї та розробити план їх реалізації в команді однодумців. І все – з консультуванням та підтримкою ментора від Академії. 

Прагнемо, щоб всі охочі молоді люди могли повноцінно та комфортно брати участь у тренінгу. Тож, забезпечуємо всім відібраним учасникам та учасницям безкоштовну участь, обіди, кава-перерви та за потреби можемо забезпечити організацію доїзду і проживання в місці проведення навчання, допомогу в переміщенні під час події, переклад на жестову мову тощо.

Проект реалізується у рамках програми @Мріємо та діємо, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку @USAID Ukraine – USAID Україна разом з @Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine та @IREX.

Реєстрація на участь в програмі з громадянської освіти в громаді

Додати коментар