Гімназія Дем’янець відзначила свій 90-ий ювілей (Фото, Відео)

90-річний ювілей відзначила Дем’янецька гімназія.

Сьогодні, 14 жовтня, випускники різних років, нинішні й колишні працівники, друзі закладу, батьки, численні гості мали нагоду привітати рідну альма-матер.

Усі, хто завітав на свято, вщерть заповнили зал будинку культури, де і проходив святковий концерт і чи не на кожному кроці експонувалися різноманітні виставки, тематичні стенди, фотозони тощо.

З ювілейною датою вчителів, колишніх випускників, ветеранів освіти та технічний персонал навчального закладу вітали: директор гімназії Людмила Аронська, міський голова Вячеслав Саулко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, староста села Сергій Кузьменко, голова профспілки працівників освіти громади Анелія Ковальська та інші. Пісенні вітання готували як самі вчителі та їх підопічні, так і вихованці Переяславського Будинку художньої творчості для дітей, юнацтва та молоді, учасники самодіяльного колективу “Мальва” та інші.

Квіти, вітальні адреси, подяки, пам’ятні подарунки та багато приємних спогадів – це все чим повнився того дня будинок культури для ювілярів гімназії.

Додамо, що незадовго до цієї урочистої події міський голова Вячеслав Саулко відвідав із квітами та пам’ятним подарунком маму загиблого воїна-інтернаціоналіста, який свого часу навчався у Дем’янецькій школі та поклав квіти до пам’ятної дошки відкритої на честь воїна-афганця Володимира Ганзі.  

 

Додати коментар