Відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи

8 жовтня 2021 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ за участі ТОВ «ГК Теплоінвест», був проведений міні-ярмарок вакансій для безробітних та шукачів роботи.  

Мета заходу – ознайомити присутніх громадян, які проживають на території Переяславщини з актуальними вакансіями які потребують термінового укомплектування, такі як: машиніст котельної твердопаливних котлів.

Директор   ТОВ «ГК Теплоінвест» Сергій Коченко ознайомив присутніх з умовами  та специфікою праці, з рівнем заробітної плати та з соціальним пакетом яке надає підприємство.

Захід пройшов плідно та інформативно, пошукачі роботи отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.  Після закінчення заходу чотирьом особа було видано направлення на працевлаштування.

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11; телефони для довідок: (04567)51682, (04567)51754

 

Додати коментар