У Переяславі працівників поштового зв’язку привітали з професійним святом

Щороку Всесвітній день пошти відзначається 9 жовтня. Саме цього дня 1874 року в столиці Швейцарії Берні був заснований Всесвітній поштовий союз (ВПС) – одна з найстаріших і найбільш представницьких міжнародних і міжурядових організацій, що має статус спеціалізованого закладу при ООН.

З професійним святом працівників центрального поштового відділення, яке розташоване у Переяславі на вулиці Богдана Хмельниького, 49, сьогодні привітала заступниця міського голови з гуманітарних питань Оксана Степаненко.

– Пошта – це невід’ємна частина цивілізованого суспільства, один з найважливіших елементів інфраструктури держави. Це унікальний вид зв’язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об’єкти.

Приємно усвідомлювати, що в час мобільного зв’язку та інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування. Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі. Щиро бажаю вам вагомих професійних успіхів, щастя і благополуччя, – сказала Оксана Серафімівна і пригостила працівниць солодощами до чаю.

З нагоди Всесвітнього дня пошти почесними грамотами від міського голови, квітами та подарунками (кавомолки) було нагороджено начальницю центрального відділення поштового зв’язку Лідію Гриценко та начальницю поштового зв’язку №40 Наталію Гамалій. (Під час урочистостей ці жінки саме працювали на поштових виїзних дільницях і тому отримають свої нагороди заочно).

Джерело

Додати коментар