Ніна Товкун – Відмінник освіти

2 жовтня на обласному урочистому зібранні педагогів Київщини директору Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Ніні Іванівні Товкун було вручено відзнаку від Міністерства освіти і науки України – нагрудний знак «Відмінник освіти».
У понеділок, 4 жовтня, усі учасники освітнього процесу БХТДЮМ підготували творчий сюрприз для свого директора, безперечного авторитетного лідера, надійного товариша і креативного педагога. Поетично-музичне вітання від педагогів, батьків та техперсоналу закладу та креативне поздоровлення від її вихованців – учасників Міської Ради Дітей Переяслава (МРДП) стало свідченням безмежної радості та гордості за нашого директора, яка сама вболіває та радіє за кожного і впевнено веде заклад до нових освітніх змін та звершень.
Шановна Ніно Іванівно!
Прийміть щиросердечні вітання! Це гідна оцінка Вашої плідної діяльності. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Хай доля шле Вам добро, щастя та міцне здоров’я на довгі роки! Щиро вітаємо та бажаємо подальших професійних злетів, творчої наснаги та натхнення для підкорення нових професійних та життєвих обріїв!

Додати коментар