Привітання Київського міського голови Віталія Кличко та Народного депутата України Артура Палатного з нагоди Дня міста

Дорогі переяславці!

Переяслав цього року святкує ювілей. Виповнюється 1110 років з часу першої літописної згадки про нього. За цей період місту та його жителям судилося пройти через багато випробувань. Незмінними упродовж століть залишалися любов до отчого краю, бажання бачити своїх дітей та онуків щасливими, а небо над Батьківщиною – мирним.

День міста – це свято всіх, для кого Переяслав став долею: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився в ньому назавжди. Це місто не можна не любити. Тут особлива атмосфера затишку та спокою, мальовничі краєвиди, стародавні храми і церкви. А найбільша гордість – його люди. Саме вони створили для нас унікальну спадщину.

Сучасний Переяслав розвивається – облаштовуються мікрорайони, зводяться нові об’єкти соціальної інфраструктури. З усією відповідальністю можна сказати: місто має усі можливості для процвітання, успішного поступу в майбутнє.

Шановні переяславці! З нагоди свята бажаємо вам і вашим родинам добра, благополуччя, успіхів, світлої долі, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я.

З повагою –
Київський міський голова Віталій Кличко
Народний депутат України Артур Палатний

Додати коментар