Привітання органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького з нагоди Дня міста

Шановні жителі та гості міста!

Переяслав-Хмельницька міська рада та виконавчий комітет від щирого серця вітають вас з Днем міста Переяслава-Хмельницького!

Цей хвилюючий день переповнює наші душі особливим піднесенням і гордістю за рідне місто, дає нагоду освідчитися йому у щирій любові і подякувати за щастя жити, працювати, творити в ньому.  

Древній і сучасний Переяслав, який в цьому році відзначає 1110-у річницю першої згадки міста в літописі, славиться талановитими, працелюбними й щирими людьми, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Дорогі переяславці, щиро дякуємо кожному з вас за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій рідного міста!

Слова вдячності хочемо висловити усім, хто у складний для країни час виявив себе справжнім патріотом міста та країни, ладним у будь-яку хвилину прийти на допомогу ближньому та боронити незалежність своєї Батьківщини.

Бажаємо усім вам щастя, добра, родинного затишку і благополуччя. Хай наше місто буде вічно молодим, квітучим і красивим, наповнює життя кожного душевним теплом, радістю і надією на краще. Миру і злагоди бажаємо всім і нашій благословенній землі!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова
Тарас Костін

Додати коментар