До уваги жителів міста!

На центральній площі міста, в рамках відзначення Дня міста, 16 вересня 2017 року будуть присутні представники компанії «Сен-Гобен»  (Saint-Gobain), яка є – світовим лідером у створенні комфортного  простору для проживання, роботи та відпочинку  людини. Входить до ТОП-100 найбільших промислових корпорацій світу відповідно до рейтингу Thomson Reuters та до ТОП-100 світових корпорацій, що дотримуються концепції сталого розвитку та захисту навколишнього середовища. Компанія розробляє інноваційні рішення для будівництва, реновації, промисловості, науки. Найкращий роботодавець у світі – 2016 (Top Employer Institute).

Історія розвитку найбільших промислових підприємств, об’єднаних у концерн «Сен-Гобен», налічує вже понад 350 років. Концерн засновано у 1665 році у Франції як королівську дзеркальну мануфактуру. Перше замовлення «Сен-Гобен» отримав на виробництво та поставку дзеркал для Версальського палацу у Франції.

«Сен-Гобен» – це найвідоміший у світі виробник дзеркал та скла для будівництва і транспорту, визнаний лідер будівельної галузі, постачальник тепло- і звукоізоляції, гіпсокартону та гіпсових сумішей, сайдингу, будівельних розчинів, труб. Компанія також випускає тару та упаковку для харчової промисловості, парфумерії і фармацевтики, займається дистрибуцією будівельних матеріалів та розвитком високих технологій.

Запрошуємо жителів та гостей міста ознайомитися з інформацією про роботу компанії  «Сен-Гобен», представники компанії нададуть відповіді на Ваші запитання, зокрема щодо комплексних рішень по утепленню будівель.     

 

Додати коментар