Відбулися засідання комісії з питань забезпечення сплати податків та робочої групи з легалізації виплати заробітної плати

30 вересня в залі засідань Переяславcької міської ради відбулося  засідання комісії  з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій та стипендій та засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в  Переяславській міській громаді.  Проводила   засідання   заступник   міського   голови   Ольга  Огієвич.

На комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій та стипендій розглядалось питання про вжиті заходи щодо погашення заборгованості по заробітній платі, по податках  до  бюджету Переяславської міської громади та стан погашення заборгованості по сплаті єдиного соціального внеску до пенсійного фонду. Заслухано  25  суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Переяславської міської громади, про причини  виникнення  боргу  та  терміни  погашення. За рішенням комісії та за погодженням із суб’єктами господарювання встановлено  терміни погашення  заборгованості.      

На засіданні робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в Переяславській міській громаді підвели підсумок  проведених превентивних заходів щодо легалізації робочої сили  із  суб’єктами  господарювання, що здійснюють свою діяльність у  Переяславській міській територіальній громаді. Обстежено 31 суб’єкт господарювання. Виявлено 2 суб’єкти господарювання, які порушували трудове законодавство з питань праці. Рішенням комісії, суб’єктам господарювання встановлено терміни укладення трудових угод,   погоджено графік проведення  подібних заходів, з метою виявлення порушень суб’єктами господарювання питань чинного законодавства України  з питань праці.

                                                                  Ольга Мусієнко, секретар комісії,

                                                     начальник відділу з питань охорони праці УСЗН

Додати коментар