Привітали бібліотекарів громади

Сьогодні – Всеукраїнський день бібліотек. З нагоди професійного свята у парку Т.Г. Шевченка зібралися працівники бібліотечної галузі громади. Привітали бібліотекарів міський голова Вячеслав Саулко, начальник відділу культури і туризму Анна Скларенко та очільниця КЗ “Переяславська публічна бібліотека”Переяславської міської ради Тетяна Майстренко. Участь у заході взяла і керуюча справами виконкому Тетяна Гич.

Вячеслав Володимирович  у своїй вітальній промові звернув увагу на те, що попри стрімкий розвиток комп’ютерних технологій, саме книги є найціннішим джерелом знань. “Суспільство, яке читає, зажди буде багатим духовно. Зі сторінок книг можна почерпнути чимало цінних порад, які потім обов’язково стануть у пригоді у різних життєв*их ситуаціях”, – наголосив він. Окрім цього, він побажав усім бібліотекарям міцного здоров’я, злагоди та добробуту. І пообіцяв всіляке сприяння у вирішенні нагальних питань. 

Міський голова спільно із Анною Скляренко вручив грамоти та подяки кращим з кращих та людям, які велику частину свого життя присвятили цій професії.

Тетяна Майстренко подякувала Вячеславу Володимировичу та Анні Сергіївні за постійну підтримку, взаєморозуміння і також вручила приємні подарунки ряду фахівців бібліотечної справи від депутата облради Віктора Шеремети.

Відразу потому винуватиці торжества мали змогу на природі, у затишній атмосфері, спілкуючись, почаювати та поласувати солодощами.

 

Додати коментар