Відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті

       30 вересня 2021 року відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Переяславської міської ради, яке очолила голова комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ольга Огієвич.

       Члени комісії розглянули вісім питань порядку денного:

  1. Про включення до числа службових виконавчого комітету Переяславської міської ради жиле приміщення №330 в гуртожитку за адресою: Київська обл., м. Переяслав, вул. Фабрична, 1-а.
  2. Про надання службового приміщення №330 в гуртожитку за адресою: Київська обл., м. Переяслав, вул. Фабрична, 1-а, Невертій Іванні Вікторівні.
  3. 3. Про виключення з числа службових виконавчого комітету Переяславської міської ради житлові приміщення №115, №116 у гуртожитку за адресою: Київська обл., м. Переяслав, вул. Фабрична, 1-а та надання Стародубцевій Н.П.
  4. 4. Про розгляд заяви Лисенко Вікторії Григорівні щодо надання жилого приміщення, що звільнилося, в квартирі №4 по вул. Гімназійна, 17,                     м. Переяслава, Київської обл.
  5. 5. Про внесення змін до квартирної справи Бомчука Дмитра Вікторовича (УБД та ВПО).
  6. 6. Про переведення квартирної черги з померлого чоловіка на дружину Отечко Наталію Анатоліївну (ЧАЕС, 2 категорії).
  7. 7. Про включення в окремий список квартирної справи Косюхна Петра Борисовича (ЧАЕС, 1 категорії).
  8. 8. Про зняття громадян з квартирного обліку при виконавчому комітеті Переяславської міської ради.

 

       На засіданні вирішено підготувати 10 проєктів рішень та подати для розгляду на чергове засідання виконавчого комітету Переяславської міської ради, яке відбудеться 19 жовтня 2021 року.

Додати коментар