Лотерея, концерт, польова кухня: у Переяславі відсвяткували День мікрорайону Трубайлівка

26 вересня у Переяславській громаді відбулося святкування Дня мікрорайону Трубайлівка (Карань). У програмі були яскравий концерт, дитячі атракціони, частування, лотерея з розіграшем подарунків.

Свято Трубайлівки відбулося на лузі за вітряної, проте сонячної погоди, та зібрало чимало людей. Захід розпочався з вітального слова депутатки Переяславської міської ради Ірини Присіч.

Депутатка Ірина Присіч вітає жителів ТрубайлівкиДепутатка Ірина Присіч вітає жителів Трубайлівки Автор: Ірина Мадісон

– Для маленьких жителів мікрорайону сьогодні ми провели дитячий велопробіг, Ірина Руденко придбала для учасників солодкі подарунки. Діти були такими щасливими! Я хочу, щоб і ви, дорогі сусіди, гості, отримали таке ж задоволення від цього свята, як вони!

 На знак гостинності короваєм зустріли міського голову Вячеслава Саулка. Пізніше запашний хліб розділили, аби пригостити усіх гостей. Очільник громади побажав жителям мікрорайону здоров’я та процвітання, а Ірині Присіч – першій депутатці, яка за час своєї діяльності була удостоєна звання «Почесний громадянин міста», висловив подяку за ініціативність та добрі справи на благо мікрорайону.

Очільника громади зустріли хлібом-сіллюОчільника громади зустріли хлібом-сіллю Автор: Ірина Мадісон

Трьох жителів Трубайлівки Вячеслав Саулко відзначив подяками, квітами та подарунками – Ірину Руденко, Вікторію Черняк та найстаршу жительку мікрорайону Олену Білодід, яка нещодавно була героїнею публікації на Переяслав.City. Теплу ковдру – подарунок від міського голови замість Олени Андріївни отримала її дочка. 

А далі розпочався концерт за участю місцевих артистів. Святковий настрій публіці дарували народний аматорський ансамбль «Чебреці», хореографічні колективи «Вольтаж» та «Денс Вікторі», зразкова акробатично-хореографічна студія «Міраж», виконавці Валерія Заноза, Олексій Чирка, Віталій Сандига, Наталія Александрова, вокальний дует «Фреш» та тріо «Дівчата». 

Гостей свята частували смачною гречаною кашею з м’ясом та гарячим чаєм. Для дітей за сприяння міської ради облаштували безкоштовні розваги – велику надувну гірку та батут.

Ведучий Едуард Нікітін оголосив жителям мікрорайону приємну новину: з 8 жовтня на базі КЗ «Переяславська публічна бібліотека» у трубайлівському клубі діятиме бібліотечний пункт. Робочий день – п’ятниця, з 10 до 16 години.

 

У вечірній частині програми запалював колектив «Драбадан». Свято завершилося дискотекою для молоді.

Джерело

Додати коментар