Благоустрій колишньої військової частини в Переяславі: хто працюватиме на фініші?

На п’ятнадцятому сесійному засіданні Переяславської міської ради, яке відбулося 16 вересня, присутні депутати підтримали надання дозволу КП “Переяславське ВУКГ” для залучення техніки сторонніх організацій для проведення заходів по благоустрою території Переяславської міської територіальної громади. 

Це рішення стосується співпраці з тими організаціями (ТОВ “Автомагістраль-Південь” та ТОВ “Ростдорстрой”, – ред.), які зараз виконують реконструкцію об’їзної дороги Н 08 навколо Переяслава до села Циблі по програмі “Велике Будівництво” Президента України. 

У міській раді повідомили про попередню домовленість щодо безкоштовного надання потрібної техніки для того, щоб розчистити територію колишньої військової частини. Там залишилися плац, асфальт, бетонні основи, які треба прибрати. Після цього зможуть завозти ґрунт та готувати проект для парку загального користування.

Для того, щоб заключити договір на безоплатній основі, надати техніку й необхідне таке рішення депутатів Переяславської міської ради. 

Додати коментар