Державна прикордонна служба України запрошує громадян на військову службу за контрактом

16 вересня 2021 року у Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участі  Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України для безробітних та шукачів роботи.

Начальник відділу комплектування ОКПП «Київ», полковник Анатолій Заречний зазначив, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян України віком від 18 років, на посади осіб сержантського та старшинського складу: інспектор прикордонної служби, фельдшер, старший технік, старший водій, начальник відділу, старшина роти та інші. Під час проведення заходу також розповів присутнім про структуру органів Державної прикордонної служби України, умови проходження військової служби за контрактом, вимоги до кандидатів та соціальні гарантії для військовослужбовців.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для служби у Державній прикордонній службі України, деталями прийому на службу. 

Всіх бажаючих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав, каб.14,11. Телефони для довідок: (04567)51682, (04567)51754

Додати коментар