З Днем народження, рідне місто! З Днем народження, Переяславе!

Шановні земляки! Дорогі переяславці!

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного міста. Він об’єднує всіх, кому дорогий, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

У житті нашого славного Переяслава є багато яскравих сторінок, з ним пов’язані імена відомих діячів, вчених, митців, письменників, спортсменів, лікарів.

Усі досягнення, якими багате місто й наша громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі земляки! Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого славного Переяслава.

У цей день висловлюю велику подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які в період карантину відважно продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців громади.

Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та економічний розвиток Переяславської громади.

Щира подяка також керівникам, меценатам і жителям громади, які в період пандемії, фінансово та матеріально підтримали наших медичних працівників.

Багато роблять і підприємці, які не лише впорядковують території навколо своїх закладів, а й допомагають в благоустрої міста. Це підтверджує, що ми одна громада, яка любить свій спільний дім ім’я якому – Переяслав.

Дякую кожному з вас, шановні мої земляки, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій міста, покращення добробуту його жителів.

 Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного Переяслава, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити місто заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

      Від щирого серця вітаю всіх переяславців з днем міста! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

     Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

     З днем народження, Переяславе! З Днем народження, наш рідний краю!

Із найщирішими побажаннями

Міський голова                                                                   Вячеслав САУЛКО

 

 

 

 

Додати коментар