Комунальники Переяслава купили автовишку та каналопромивну машину

Новою технікою вчергове поповниться автопарк Переяславського міського управління комунального господарства. Підприємство днями придбало автовишку та каналопромивну машину – Переяслав.City

Після успішного завершення закупівлі на ресурсі Прозоро 6 вересня ВУКГ підписало договір на придбання комбінованої каналопромивної машини на базі автомобіля SITRAK C5Н 4х2. Її вартість майже 3 мільйони гривень. У конкурсі пропозицій взяли участь дві компанії, виграло ДП «АвтоМАЗ-Україна», запропонувавши ставку на 1,2 грн нижчу як у ТОВ «ВКК «Спецмаш».

Вантажні автомобілі СІтрак -- новинка китайського виробництва Вантажні автомобілі СІтрак — новинка китайського виробництва

Напередодні комунальне підприємство міської громади уклало договір з ТОВ «АК «Інтер Авто-Трейдинг» на придбання автовишки на шасі IVEСO DAILY вартістю майже 2,3 млн грн. На тендер вийшло також два учасники, пропозиція переможця була меншою усього на три гривні ніж у ТОВ «Торговий дім «Комунальна техніка». Згідно з умовами договору, поставку техніки на адресу замовника забезпечують переможці торгів.

На початку літа цього року комунальне підприємство вже придбало дві нові одиниці техніки. У травні – новий трактор «Беларус» МТЗ-892 зі змінним навісним обладнанням (косарка КР1,65) за 561 тис грн, у квітні — телескопічний навантажувач JCB 531-70F зі змінним навісним обладнанням за 2,78 млн грн. Через локдаун доставка навантажувача затрималася до червня. До речі, його постачальником була також компанія «Інтер Авто-Трейдинг». У серпні комунгосп витратив іще 28 тис. грн на поточне технічне обслуговування цієї нової техніки.

Нагадаємо, що на сесії міськради 22 квітня ц. р. депутати міської ради збільшили суму фінансової підтримки комунального підприємства та скоригували відповідну програму.

Загалом на закупівлю п’яти одиниць спецтехніки для ВУКГ на 2021 рік передбачили 15 млн 055,2 тис. грн. Це автовишка (3350 тис. грн), каналопромивна машина з мулососом (5500 тис. грн), навантажувач MANITOU MT-X625 з насадками (2775,2 тис. грн), трактор МТЗ-80.2 з насадками (560 тис. грн) та автогрейдер з насадками (2910 тис. грн).

Поки не придбали автогрейдера, але на тендерних закупівлях чотирьох спецмашин зекономили майже 3,544 млн грн від запланованої суми.

Додати коментар