У міськраді привітали підприємців з професійним святом

Важко переоцінити роль підприємництва у здійсненні економічних реформ у місті, регіоні, державі. Діяльність підприємців створює надійне підґрунтя для майбутнього добробуту громадян України. Саме розвиток  бізнесу передбачає нові робочі місця, сплачені податки, розширення асортименту товарів і послуг, створює конкурентне середовище, а в кінцевому результаті працює на інтереси кожного споживача.

Напередодні Дня підприємця, з цієї нагоди,  у залі засідань міської ради пройшли урочисті збори.

«Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства. В вашому активі – масштабні й актуальні програми і проекти, новітні  ініціативи та підходи, ви енергійні, сміливі і підприємливі люди, які не тільки створюють власну справу та беруть на себе відповідальність за добробут своєї сім’ї, але й створюють нові робочі місця, постачають на ринок вітчизняні товари. Усе це здобуло вам заслужене визнання, повагу та авторитет. Шановні підприємці, у цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим!», – зазначив у своєму виступі міський голова Вячеслав Саулко. Вячеслав Володимирович разом із керуючою справами міської ради Тетяною Гич нагородили 15 підприємців Почесними грамотами, квітами та цінними подарунками.

Вокальними номерами винуватців заходу привітали Наталія Александрова та подружжя Заболотніх. Ведуча заходу – Марина Дереча.

 

 

Додати коментар