У Переяславі вперше відбулася обласна спартакіада «Повір у себе» для людей з інвалідністю Київщини

27-28 серпня в м. Переяславі Бориспільського р-н, з нагоди 30-річчя Дня Незалежності України, вперше відбувається обласна спартакіада «Повір у себе» для людей з інвалідністю Київщини.
Захід організовано Київською обласною організацією «ВО СОІУ» спільно з Київським регіональним центром «Інваспорт». Проведення спартакіади підтримав і відділ молоді та спорту Переяславської територіальної громади, долучилися такожі тренери, котрі працюють із людьми з інвалідністю.
Змагання проводилися з метою:
– широкого залучення осіб з інвалідністю до занять спортом;
– підвищення спортивної майстерності;
– пропаганди фізичної культури і спорту, як одного з найважливіших засобів фізичної і соціальної реабілітації осіб з інвалідністю;
– виявлення молодих талановитих спортсменів , удосконалення системи підготовки спортивного резерву, поповнення збірної команди області для підготовки та участі у Фінальних змаганнях Спартакіади «Повір у себе»;
– національно-патріотичного виховання.
Відбулися змагання та нагородження з таких видів спорту:
-дартс,
-бочча,
-баскетбол,
-городки,
-слалом.
Учасники спартакіади мали змогу сплавитися на каяках (байдарках) та стати учасниками екскурсії історичними місцями Переяславщини, дізнатися про затоплені села Канівським водосховищем.
Хочеться висловити подяку організаторам та особам, які долучилися до реалізації заходу: Любові Онопрієнко – голові організації Київської обласної організації «ВО СОІУ», Марії Віниченко – начальнику Київського регіонального центру «Інваспорт», в.о. генерального директора ПОГ “НСБ” Переяславль” Богдану Сальку та виконавчому директору Андрію Козєлкову, начальнику відділу молоді та спорту Переяславської міської ради – Столяренку Владиславу, Керівнику ГІ «Корінь Нації» Миколі Богатирю, тренеру Київського регіонального центру «Інваспорт» – Володимиру Михайловському і особливо за підтримку й активність управлінню молоді та спорту КОДА, в особі начальника Сергія Тимофєєва.
Подібні заходи мотивують до здорового способу життя та виявлення потенційних спортсменів-паралімпійців!

Додати коментар