Державна служба, місцеві підприємці та церковники влаштували особливий день для дітей у парку імені Шевченка

Нещодавно для вразливих категорій дітей влаштували справжнє свято у центральному парку Переяслава. Так, центр соціальних служб Переяславської міської ради, місцеві підприємці «Pereiaslav Tours» та Кучма Аліна, а також церква “Небесна країна» провели для найменших жителів громади святкову програму. 

Діти безкоштовно випробували свої уміння у проходженні канатної дороги, катались на електромобілях й велосипедах, стрибали на батуті. Крім цього, малечу розважали аніматори, а в кінці програми усіх чекав солодкий стіл. Кожен отримав безліч неймовірних емоцій, а також безкоштовний квиток на повторне відвідування мотузкового парку.

Коментар зі свята від директорки центру соціальних служб Переяславської міської ради Юлії Ляльки:

«Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, але не кожна сім’я, на жаль, може його забезпечити. Тому центр соціальних служб Переяславської міської ради звернувся з ініціативою до парку розваг, який знаходиться в парку Шевченка, провести святкову програму. 15 дітей вразливих категорій змогли безкоштовно скористатись атракціонами та підняти настрій за допомогою аніматорів. Крім цього, отримали солодощі від Олени Пироговської». «…Кажуть, що світ врятує краса, а ми як соціальні працівники переконані в тому, що світ врятує доброта, людяність і бажання допомогти».

Сподіваємось, що надалі такі акції будуть проводитись частіше, щоб молоде покоління зростало серед позитивних та радісних емоцій. 

Додати коментар