Державний прапор підняли і в Переяславській громаді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, в День Державного прапора України, о десятій на центральній площі міста, під час урочистостей з цієї нагоди, було піднято національний стяг держави. Це зробила рота почесної варти Переяславського ліцею-інтернату «Патріот» під орудою віцесержанта Вікторії Васюхно під виконання а-капело Державного гімну хором викладачів дитячої музичної школи – Переяслав.City

день прапораАвтор: Валерій Шкребтієнко

Для проведення мітингу (в ньому взяли участь близько двох сотень переяславців) цього разу дещо змінили дислокацію: мікрофони встановили так, що на задньому плані виднівся купол Вознесенської дзвіниці, а не монумент Возз’єднання, як зазвичай.

день прапораАвтор: Валерій Шкребтієнко

Присутніх привітали перший заступник голови міської ради Анатолій Фесенко (Вячеслав Саулко брав участь в обласних заходах), професор університету Микола Корпанюк, майор ЗСУ, учасник АТО Олександр Бузницький.

 Вже традиційно на такому заході вручили паспорти юним громадянам України. Цього разу їх отримали переяславці Денис Федінчик та Тимур Дереча і жительки села Гайшин Юлія Рижко та Єлизавета Підлісна.

день прапораЮлія Рижко отримала паспорт Автор: Валерій Шкребтієнко

Цілу групу школярів та студентів, активістів молодіжного руху, представників творчої молоді, переможців конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів (понад два десятки осіб) нагородили дипломами та пам’ятними подарунками.

Насамкінець учасники урочистостей поклали живі квіти до меморіалів учасників битви на Букринському плацдармі, воїнів-афганців, пам’ятного знаку героям Небесної сотні.

день прапора

Автор: Валерій Шкребтієнко

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Додати коментар