12 учасників ЗНО на Київщині склали тестування на максимальні 200 балів

Цього року під час основної сесії ЗНО 12 учасників із Київщини склали тестування на максимальні 200 балів.

Про це зазначив сьогодні, 6 серпня, очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«ЗНО цьогоріч проводилось у дещо складніших умовах. По-перше, діти більшу частину навчання провели дистанційно через коронавірус. По-друге, пункти тестування потрібно було не просто облаштувати, а привести у відповідність до протиепідемічних норм. З усім впорались. І приємно констатувати, що Київщина має досить високі результати. Наприклад, 12 наших учасників показали свої знання з різних предметів на найвищий бал», – акцентував Василь Володін.

Відтак ЗНО з математики, англійської мови та біології на 200 балів склали по троє учасників. По одному – з української мови та літератури, а також історії України.

Це випускники шкіл Білої Церкви, а також Вишнівської, Броварської, Боярської, Яготинської, Ірпінської, Володарської, Бучанської і Переяславської громад.

Зазначимо:
▪️Київщина вже почала підготовку до проведення ЗНО в 2022 році. Основна сесія запланована з 23 травня по 15 липня.
▪️Кожний учасник матиме можливість пройти ЗНО не більш як з п’яти навчальних предметів за державний кошт. Окрім цього, вперше в історії випускники зможуть зареєструватись на тестування з більшої кількості дисциплін за рахунок фізичних і юридичних осіб.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

Додати коментар